Even voorstellen…

– Psychomotorisch kindercoach
– FON Visuele Screener & Trajectbegeleider
– Movement Based Learning
– Rythmic Movement Training

– faalangsttrainer
– weerbaarheidstrainer
– ruime ervaring in het regulier en speciaal basisonderwijs

Mijn naam is Sanne Kuijper-Spraakman, ik ben getrouwd met Danny en moeder van vier zoons. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam in het onderwijs. Voorheen heb ik gewerkt als persoonlijk gezinsondersteuner waarin ik kinderen (en hun ouders) met autisme en aanverwante stoornissen begeleidde. Na verscheidene trainingen en cursussen te hebben gevolgd heb ik mij omgeschoold tot psychomotorisch kindercoach en ben ik trotse eigenaar van mijn praktijk Beweeg & Leer in Meppel waar ik met ontzettend veel plezier werk. Ik kan wel zeggen dat ik van mijn passie mijn eigen droombaan heb gecreëerd namelijk; Het begeleiden van kinderen en jongeren middels beweging en spel.

Wil je meer weten? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@beweegenleer.nl